Remnants of the order

‘Nog een paar duizend euro nodig’

In een galaxy far far away wilden twee vrienden een Star Wars film maken. Met Yoda’s advies in hun achterhoofd probeerden zij niet, maar deden ze het gewoon. Het maken van een fan film is iets dat je doet omdat je extreem gepassioneerd bent in -in dit geval- Star Wars. We houden van de lightsabers, van de Stormtroopers, de actie, de dark en light side; we houden van de hele Star Wars wereld. En terwijl we aan het wachten waren om naar de nieuwe Star Wars film te gaan, had Kees opeens een openbaring: “Waarom maken wij niet onze eigen Star Wars fan film?”

Doe je mee?

Afijn..zo begon het avontuur getiteld “Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film“.  En we zijn er bijna. Bijna..maar nog niet helemaal. Wil je de film helemaal zien (en dat wil je!) dan hopen we dat je een bijdrage maakt aan onze crowfunding actie. Je leest er alles over op Cinecrowd. En je kan er nog meer over lezen op de website van AT5 waar ook aandacht is geschonken aan ons project. Kan ik op je rekenen?

Update

De crowdfunding was een succes. Het doel is behaald. En inmiddels komt ook de première van Remnants of the Order in beeld: 9 december 2017.